ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε

Η Ανυφαντής Food Expert Machinery είναι μια συνεχώς εξελισσόμενη εταιρεία με στόχο να παρέχει νέα προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες της.

Μελέτη - Σχεδίαση - Κατασκευή

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε μηχανήματα συσκευασίας και παραγωγής σε Ελλάδα και Εξωτερικό τα τελευταία 17 χρόνια, με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών κάθε πελάτη.

ANIFANTIS FOOD MACHINERY

Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία Ανυφαντής αποτελεί σήμερα μια καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής μηχανημάτων η οποία δραστηριοποιείται στο τομέα της επεξεργασίας γάλακτος και τροφίμων. Τα τελευταία χρόνια έχει εξειδικευτεί στο τομέα των ανοξείδωτων κατασκευών και ειδικότερα στο σχεδιασμό - κατασκευή μηχανημάτων και εξοπλισμού για βιομηχανίες γάλακτος - τροφίμων.

H δραστηριότητα της εταιρείας εκτείνεται στην εγχώρια αγορά. Ειδικότερα τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει και έχει υλοποιήσει πρότυπα έργα που αποτελούν και απόδειξη των δυνατοτήτων της εταιρείας καθώς και την εγκυρότητα και την πληρότητα της.

Ο στόχος της εταιρίας παραμένει αναλλοίωτος μέχρι σήμερα στη συνεχή προσπάθεια για Υπεύθυνο σχεδιασμό, Αξιόπιστη κατασκευή και Συνεχή υποστήριξη των έργων που αναλαμβάνει.

Ποιότητα & Αξιοπιστία

Η εταιρεία μας μελετά, σχεδιάζει και κατασκευάζει μηχανήματα επεξεργασίας τροφίμων από ανοξείδωτο χάλυβα σύμφωνα με τις προδιαγραφές (CE) και όλες τις πιστοποίησης.